luni, aprilie 22, 2024
smartled.ro
AcasăSmart HomeLa ce să te uiți când vrei să cauți sisteme de securitate...

La ce să te uiți când vrei să cauți sisteme de securitate DIY pentru casa

Doar pentru că nu deții casa ta, nu înseamnă că nu poți să ai o securitate sporită unde locuiești. Evidențiem cele mai bune caracteristici de securitate a casei DIY pentru locuitorii de apartamente.

Sistemele de monitorizare a locuinței nu sunt doar pentru persoanele care dețin case mari. O casă este oriunde vă întindeți capul și aruncați cheile mașinii la sfârșitul zilei. Chiar și locuitorii apartamentelor doresc să țină cont de obiectele lor de valoare atunci când sunt plecați și doresc sentimentul de siguranță pe care îl poate oferi un sistem de securitate. Multe sisteme de securitate pentru acasă DIY sunt ieftine și ușor de instalat și sunt potrivite pentru locuința în apartament.

Unul dintre lucrurile care îi împiedică pe mulți locuitori de apartamente chiar să nu ia în considerare o soluție de monitorizare a locuinței este problema instalării. Adesea, contractele de închiriere îi împiedică pe oameni să facă găuri sau să facă instalații permanente și, chiar și atunci când aceste tipuri de modificări sunt permise, locuitorii de apartamente ar putea să nu fie dispuși să facă acest tip de muncă dacă știu că vor trebui doar să repare găurile sau să tragă se termină într-un an.

Dacă locuiești într-un apartament și nu poți (sau nu vrei) să faci găuri mari sau modificări semnificative la pereții, ușile sau ferestrele casei tale, există o mulțime de opțiuni bune pentru tine. Iată o prezentare a unora dintre caracteristicile pe care ar trebui să le căutați într-un sistem de securitate DIY pentru apartamente.

Wireless: Cel mai bun lucru pentru a veni la sistemele de securitate pentru casă DIY (și, de asemenea, la sistemele inteligente pentru casă) a fost dezvoltarea tehnologiei fără fir. Există mai multe tipuri de sisteme de comunicații fără fir în produsele de securitate pentru acasă, dar cele mai multe dintre cele pe care le veți întâlni vor include Wi-Fi, Zigbee sau Z-Wave (și uneori toate trei în aceleași produse. Cele mai multe camere de securitate DIY se conectează la rețeaua dvs. de acasă prin Wi-Fi. Senzorii pentru uși și ferestre și detectorii de mișcare folosesc cel mai adesea Z-Wave sau Zigbee pentru a comunica înapoi cu hub-ul principal al sistemului.

Fără instalare permanentă: camerele de securitate necesitau instalarea permanentă (sau semi-permanentă), dar multe camere wireless în zilele noastre pot fi pur și simplu plasate pe un raft sau masă sau atârnate într-un loc îndepărtat de un perete, cu un cuier pentru poze. Majoritatea vor trebui să fie la îndemâna unei prize electrice, dar asta este în ceea ce privește instalarea. Majoritatea sistemelor de securitate pentru acasă DIY folosesc aplicații pentru smartphone-uri sau tablete, mai degrabă decât o tastatură în perete, așa că nu va trebui să atașați nici un panou de control pe perete.

Orice sistem de securitate are nevoie de senzori pentru uși și ferestre pentru a vă anunța când fortăreața dvs. a fost spartă fără acordul dvs. În timp ce unele sisteme profesionale vor găuri în tocurile ușilor pentru a instala (și ascunde) acele dispozitive, majoritatea senzorilor de contact DIY se aplică cu bandă dublu-față sau un dispozitiv lipicios similar. Acest lucru le face, de asemenea, ușor de dat jos atunci când vă mutați.

Fără contract: În timp ce câteva sisteme inteligente de case și securitate DIY necesită o taxă lunară pentru monitorizare (Wink face, iar sistemul Lowe’s Iris permite doar funcții de bază gratuit), există multe care nu vă vor costa nimic în afară de prețul produsului. Desigur, acele sisteme fără contract înseamnă că ești responsabil cu monitorizarea. Dacă telefonul dvs. afișează o alertă că ușa a fost deschisă, sunteți pe cont propriu să faceți ceva în acest sens.

Perfect pentru doar câteva camere: dacă apartamentul tău are practic doar unul sau două locuri unde un străin ar putea accesa, atunci nu ai nevoie de o configurație elaborată. O cameră de securitate fără fir și un senzor pentru ușă sau fereastră vor fi probabil tot ce aveți nevoie pentru a urmări apartamentul dvs.

Încuietori inteligente pentru apartamente: ce faci dacă vrei o încuietoare inteligentă pentru a-ți proteja ușa din față, dar proprietarul nu te lasă să schimbi încuietoarea? În loc să vă supărați proprietarul, puteți adăuga un controler de blocare inteligentă care nu schimbă șurubul original și nu înlocuiește cheia. Încuietoarea inteligentă August și DanaLock utilizează zăvorul și cilindrul de la broasca originală, astfel încât cheia rămâne aceeași. Abia acum vei fi avertizat prin intermediul telefonului tău inteligent dacă proprietarul deschide ușa când nu ești acasă.

Este portabil: dacă vă mișcați mult, nu vă faceți griji, majoritatea sistemelor de securitate pentru casă DIY sunt ușor de portat. Doar scoateți senzorii de contact de pe tocurile ușilor și pragurile ferestrelor, ridicați camera de supraveghere și deconectați hub-ul principal al sistemului (dacă folosește unul) și duceți totul la locul următor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments