sâmbătă, mai 18, 2024
smartled.ro
AcasăProiecte Case5 idei de îmbunătățire și remodelare a casei care vă pot crește...

5 idei de îmbunătățire și remodelare a casei care vă pot crește valoarea casei

Orice dealer imobiliar vă va spune că renovările casei dvs. o fac în general mai ușor de vândut. Sunt sigur că ați văzut case care necesită mult timp pentru a atrage cumpărători. De cele mai multe ori, suficient de lung pentru ca proprietarul să ia în considerare remodelarea casei. Majoritatea vânzătorilor sunt acum obligați să întrebe ce vinde cu adevărat o casă. Este un agent de vânzări bun sau o casă bună? Răspunsul la aceasta nu va fi un șoc pentru nimeni. În timp ce un bun agent de vânzări este important pentru a convinge clienții de ce casa ta este cea mai bună alegere, casa în sine ar trebui să se poată comercializa. Îmbunătățirea casei dvs. nu trebuie să vă zguduie buzunarele. Cu toate acestea, ieftin este scump, s-ar putea să amâni renovările și să ajungi să-ți vinzi casa la un preț de aruncat. Estimările valoroase ale casei dvs. ar trebui să se bazeze pe atractia acesteia pentru clienți. Având în vedere acest lucru, iată câteva idei despre cum să vă îmbunătățiți și să vă remodelați casa pentru a crește valoarea de piață.

Amenajarea teritoriului

O casă ar trebui să fie atractivă atât în ​​interior, cât și în exterior. Creați un peisaj bun ca atracție pentru cumpărători. Amintiți-vă că înainte de a intra în casă, ei vor vedea mai întâi peisajul. Nimeni nu vrea să locuiască într-o casă care nu atrage prietenii, rudele și vizitatorii generali. Un peisaj curat și bine proiectat creează atractivitate pentru casa dvs., îmbunătățind astfel valoarea acesteia. În timpul amenajării teritoriului, utilizați flori și iarbă bine cosită. Poate chiar configurați un scaun decent în aer liber, există multe opțiuni decente de șezlonguri în aer liber din care puteți alege. Nu trebuie să faceți prea mult pentru a construi structuri.

Renovarea și reinventarea camerei

Este important de subliniat că majoritatea încăperilor folosite pe perioade lungi se vor uza în general. Ca rezultat, un dealer de casă ar trebui să se asigure că camera este bine renovată înainte de a o putea vinde. Schimbați podeaua, revopsiți pereții și schimbați geamurile sparte. Acest lucru face automat casa ta să arate nouă și prezentabilă. De asemenea, acoperă postere și scrieri care ar fi putut fi puse pe pereți. Acest lucru este însă necesar numai dacă camera pare uzată.

Unele camere pot fi, de asemenea, reinventate pentru a îndeplini anumite funcții. Un subsol poate fi transformat într-un al doilea living sau într-o cameră de jocuri în beneficiul unui cumpărător. Mansarda poate fi folosită pentru artă, în timp ce garajul poate fi folosit ca unitate de depozitare. De asemenea, este important să rețineți că podeaua din lemn este cea mai bună, deoarece este cel mai ușor de schimbat.

Iluminare și ventilație

Iluminatul este un aspect foarte apreciat în orice casă. Este practic cel mai mare agent de valoare adăugată. Majoritatea caselor cu ferestre bune nu necesită multă iluminare artificială, deoarece ferestrele oferă suficientă lumină. Peticele translucide de acoperiș vor ilumina camera după cum este necesar, dar rareori oferă aceeași calitate sau atractivitate ca și ferestrele. De asemenea, este important să vă asigurați că electricitatea funcționează în casa dvs. pentru a asigura clienților că nu primesc o afacere brută prin achiziționarea casei dvs. Este nevoie de ventilații bune și pentru casele cărora le lipsesc ferestrele ar fi de ajutor aer condiționat adecvat sau chiar instalarea unui răcitor cu evaporare portabil. Asigurați-vă că aerul este bine circulat în încăperile casei dvs. Nimic nu deturnează cumpărătorii mai mult decât mirosul într-o cameră.

Bucatarie si Baie

Fiind cele două zone majore de apă dintr-o casă, este important să vă asigurați că acestea sunt sigure și curate. Bucătăria este inima unei case. Dacă placarea pare veche, uzată sau crăpată, cel mai bine este să o refaci. Nimeni nu va cumpăra o casă cu o bucătărie ruinată. Este una dintre cele mai vitale încăperi dintr-o casă și ar trebui tratată în acest fel. Faceți tot posibilul pentru a face bucătăria prezentabilă. Revopsiți sau schimbați dulapurile de bucătărie. Remediați chiuveta și scurgerile de apă, curățați gresia dacă nu este nevoie să le schimbați și lăsați aerul din bucătărie să fie proaspăt.

Casele cu două băi se vor vinde în general mai repede decât cele cu una. Acest lucru se datorează cel mai probabil pentru că baia suplimentară creează intimitate atunci când vin oaspeții. Cu toate acestea, cel mai important lucru este să curățați baia. Fă-l să strălucească. Gresia pătată de murdărie va dezamăgi pe oricine, inclusiv pe mine. Este important să faceți suprafețele îngrijite. Acest lucru va crește automat prețul caselor dvs.

Acoperiș și siding

Un element de bază în remodelarea casei este acoperișul și înlocuirea sau fixarea laterală. Pe măsură ce potențialii cumpărători intră în casă, aceștia trebuie să fie atrași de ea din exterior. Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizează este că pictura poate rupe o afacere în vânzarea casei. Dacă casa are pielea decojită din exterior, nimeni nu va presupune că interiorul arată mai bine. Este un caz de bază de a judeca o carte după coperta ei, dar pe cine trebuie să dai vina când casa arată așa. Clienții își doresc o provocare. Fă-i să vrea să-ți plătească orice pentru casa ta schimbând sau reparând acoperișul și sidingul. Un tablou bun va merge, de asemenea, un drum lung. Prețurile pentru locuințe se bazează pe principiile de bază ale satisfacției clienților. Desigur, nici nu ai pleca într-o casă în care îți este frică constantă că acoperișul se prăbușește peste tine noaptea. Îmbunătățirea și remodelarea casei este o fericire odată ce îți hotărăști să-ți vezi casa prin ochii cumpărătorilor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments