joi, iunie 13, 2024
smartled.ro
AcasăDIYCum să faci un leagăn de copac

Cum să faci un leagăn de copac

1.Tăiați bucățile

Tăiați capătul aspru de pe o placă de 2 inchi pe 10 inci și apoi tăiați două bucăți de 3 inci lungime și o bucată de 22 de inci lungime.

2.Slefuiți piesele

Slefuiți fețele, marginile și capetele tuturor celor trei piese. Dați găuri pilot în fiecare bucată de 3 inci. Lipiți și înșurubați piesele de 3 inci cu ambele margini și un capăt la același nivel cu capătul scaunului (consultați Diagrama proiectului de balansare a funiei).

3.Faceți găurile

Marcați locațiile celor patru găuri de 1 inch (pentru frânghia de 3/4 inch). Puneți o bucată de resturi de lemn sub scaunul balansoarului și faceți găurile. Slefuiți în jurul marginilor de sus și de jos ale găurilor. Apoi șlefuiți pentru a rotunji toate marginile și colțurile ascuțite de pe scaun.

4.Vopsește scaunul

Dacă ai grund și vopsea, poți vopsi scaunul. Aplicați un strat de grund, lăsați să se usuce și șlefuiți ușor toate punctele aspre. Apoi aplicați două straturi de vopsea. Nu ratați interiorul găurilor de frânghie.

5. Pregătiți frânghia

Pentru a împiedica desfășurarea frânghiei, tăiați două bucăți de frânghie lungi de 1.5 metri și încălziți capetele cu o brichetă sau chibrit până încep să se topească. Treceți un capăt printr-o gaură din scaun din partea de sus și faceți un nod dedesubt. Repetați pentru orificiul rămas de la același capăt al scaunului cu cealaltă frânghie de la capătul opus.

Așezați o legătură rapidă pe fiecare frânghie a scaunului. Măsurați de la marginea copacului până la sol și tăiați două bucăți de frânghie cu aproximativ 3 metri mai lungi decât distanța respectivă. (Aveam nevoie de aproximativ 5 metri de frânghie pe fiecare parte). Aruncă capătul înnodat peste limbul copacului de unde vei atârna leagănul, treci celălalt capăt prin buclă și trage nodul strâns de marginea copacului. Apoi legați un al doilea arc dublu și atașați legătura cu frânghia de leagăn, astfel încât scaunul să fie la aproximativ 18 inci deasupra solului. Repetați pentru cealaltă frânghie de limbă de copac.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments