joi, iunie 13, 2024
smartled.ro
AcasăProiecte CaseCum să îți creezi casa visurilor tale

Cum să îți creezi casa visurilor tale

Fiecare persoană are ideea proprie despre cum ar este casa visurilor sale, așadar deci proiectând si construind o casă personalizată este o decizie foarte personală.

Pentru o familie, o casă de vis ar putea fi un conac cu două etaje, cu coloane și marmură, în timp ce pentru altă familie în același oras ar putea visa să locuiască într-o casă cu un etaj în stil fermă, cu vederi uluitoare. Deoarece construirea unei case personalizate de la zero poate fi un proiect consumator de timp și costisitor, oricine spera să întreprindă un proiect de această amploare trebuie să se asigure că știe în ce se bagă înainte de a se arunca cu capul înainte.

Ideea generală a casei personalizate

Pentru oricine doreste sa construiască o casă personalizată, primul pas este sa se organizeze. Aceasta înseamnă să faci întâlniri cu arhitecți, topografi și antreprenori și să te asiguri că toată lumea este pe aceiași lungime de undă. Înainte de a merge mai departe cu construcția casei, trebuie să faceți sondajul terenului pe care urmează să fie construit de către un profesionist.

În acelasi timp , recomand sa puneți împreună niște idei despre dimensiuni, stil și aspectul la care te gândești. Cel puțin, veți dori să aveți o idee generală despre aspectul care vă place și despre suprafața aproximativă de care aveți nevoie înainte de a merge să vă întâlniți cu un arhitect.

Programează proiectul

Programarea este importantă în orice proiect de construcție, dar cu atât mai mult atunci când aveți de-a face cu proiecte majore care implică construcția totală a casei. Din experiența mea, majoritatea caselor construite durează între 90 de zile și 240 de zile de la început până la sfârșit, în funcție de suprafața pătrată și de dimensiunea casei. Majoritatea caselor pot fi schimbate în decurs de trei până la cinci luni, dar cu siguranță ar trebui să verificați cu contractorii dumneavoastră pentru a vedea care sunt propriile lor termene, în funcție de dimensiunea casei, zonă și sezon.

Case joase de la țară

Aceste case sunt cunoscute a fi deosebit de populare și au adesea o verandă înălțată care se întinde pe lungimea casei pentru a permite proprietarilor de case să se bucure de cât mai mult timp posibil afară. Când vine vorba de interioarele acestor noi case, designul bucătăriei au devenit cel mai mare accent pentru mulți dintre clienții mei. În general, încercăm să modificăm designul bucătăriei pentru a se potrivi mai bine persoanei sau familiei care construiește casa.

Valoarea energetică a casei

Unul dintre cele mai fierbinți subiecte abordate de clienți în ultimul an este valoarea energetică a casei, în special în zone precum bucătărie și toaletă. Când construim o casă nouă, vom încerca adesea să creștem valorile energetice instalând ferestre și electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic în bucătărie.

Aparatele electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic pot fi uneori costuri prohibitive, așa că am dezvoltat o modalitate de a economisi bani prin reducerea numărului de articole neesențiale – cum ar fi mulaje de ultimă generație, de exemplu? sisteme HVAC noi. Punând muluri mai ieftine, putem folosi și banii economisiți pe ferestre sau siding modernizate.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments