luni, aprilie 22, 2024
smartled.ro
AcasăDIY5 lucruri pe care le poți recicla și vinde pentru bani

5 lucruri pe care le poți recicla și vinde pentru bani

Aflați unde să găsiți bunuri la prețuri accesibile și cum să le reciclați pentru a vă crește rapid veniturile.

Căutați o modalitate distractivă de a câștiga bani? Upcycling-ul este o modalitate excelentă de a începe o agitație secundară profitabilă, cu costuri scăzute de pornire. Și upciclarea articolelor obișnuite nu este orice agitație secundară; este unul care poate aduce sute până la mii de lei pe lună, în funcție de cât timp petreci făcând asta și de cât de bine îți comercializezi articolele.

Deci, dacă aveți un talent pentru meșteșuguri și sunteți grozav la vânătoare de chilipiruri, aceasta este modalitatea perfectă de a vă crește veniturile.

Unde gasesti lucruri pentru Upcycle

Unele dintre cele mai bune locuri pentru a găsi articole ieftine sunt magazinele second-hand, vânzările în curte, vânzările de garaje și licitațiile. Alte locuri grozave pentru a găsi pietre prețioase ascunse sunt pe Facebook Marketplace și alte site-uri de licitații. Uneori, veți vedea lucruri listate gratuit sau puteți încerca, de asemenea, să fiți atent pentru gratuitățile de la marginea orașului.

O altă modalitate ușoară de a începe este să căutați pur și simplu propria casă și garaj pentru articole de reciclat. S-ar putea să fii surprins de toate lucrurile pe care le ai în jur și care pot fi puse în valoare pentru a le vinde . De asemenea, verificați cu prietenii și familia pentru a vedea dacă au ceva ce nu își doresc sau nu mai au nevoie și care ar putea fi reutilizat.

Unde să-ți vinzi articolele

Pentru a vă maximiza profiturile, cel mai bine este să utilizați atât surse în persoană, cât și online. Etsy este una dintre platformele de top pentru a vinde articole reciclate. Taxele sunt mici și este destul de ușor să creați un cont. Facebook Marketplace vă permite să cumpărați și să vindeți local sau oriunde în Romania

Vânzarea articolelor dvs. în mod demodat poate economisi costuri de transport și taxe. Găsiți festivaluri, piețe de fermieri, piețe de vechituri sau găzduiți o petrecere acasă pentru a o vinde prietenilor și familiei. Uneori, buticuri locale vor închiria o secțiune a magazinului lor pentru ca și dvs. să vă configurați articolele. 

Cele mai bune articole de upciclat pentru profit

Acum că știi unde să găsești și să vinzi articolele tale, haideți să ne aprofundăm în cele mai importante articole de reciclat pentru bani. 

Personalizați pantofii.

Odată ce ați achiziționat pantofi pentru a recicla, vă puteți picta propriile modele personalizate sau puteți adăuga strasuri și cristale. Exersează-te cu o pereche veche de pantofi pentru a începe. De asemenea, căutați pantofi de marcă la Goodwill sau în altă parte, deoarece aceștia câștigă prețuri mai mari atunci când sunt personalizați.  

Upcycle mobilier.

Mobilierul este un alt articol popular de reciclat. Majoritatea pieselor pot fi restaurate sau chiar refacute în altceva. O idee este să refinisați o masă cu un blat superb din rășină; puteți folosi chiar și bijuterii, capace de sticle, scoici și alte articole pentru a crea mese frumoase personalizate. 

Dulapuri, dulapuri și dulapuri vechi sunt excelente pentru refinisarea cu vopsea sau vopsea. Puteți crește valoarea piesei adăugând hardware nou. Mobilierul la comandă poate aduce destul de mulți bani, în funcție de articol. 

Transformă argintăria în articole care pot fi vândute.

Cine ar fi crezut că ai putea transforma arginteria veche în ceva ce ai putea vinde? Lingurile pot fi transformate în inele și cercei – și sunt de fapt vânzători fierbinți. Furculițele se pot transforma în pandantive, brățări și inele. Puteți face, de asemenea, clopoțeii de vânt, artă și chiar markere de grădină din argintărie. 

Suma pe care o faceți depinde de piesă, dar dacă cumpărați argintărie în vrac la vânzări în curte și la magazine de second-hand, puteți profita mai mult pe articol. 

Vinde-ți creațiile vestimentare.

Ai abilități de cusut? Nu arunca hainele alea vechi. În schimb, reutilizați-le în articole interesante pentru a le vinde. Începeți prin a vă recicla vechile tricouri; transformă-le în genți de tricouri la modă sau fă o pilota pentru tricou pe care să o vinzi dacă ești super ambițioasă. Unii vânzători chiar fac cuverturi personalizate pentru tricouri din cămășile clienților lor; clientul le trimite cămășile vechi, iar tu le faci pilota. 

Denimul este întotdeauna la cerere, motiv pentru care blugii reutilizați sau reciclați sunt un articol căutat. Creați blugi personalizați cu dantelă și petice sau adăugați niște țesături pentru blugi cu stil retro. Unii dintre acești blugi costă între 250 și 1000 perechea. Alte articole care pot fi făcute cu blugi vechi sunt pernele, poșetele și suporturile. 

Câștigați bani pe instrumente muzicale.

Transformă vechile instrumente bătute în piese de artă, mobilier sau decor unic. Chitarele sunt fantastice pentru reciclare în piese de decor. Personalizați-le cu bijuterii rupte sau creați un mozaic pe unul dintre vechile DVD-uri și CD-uri. De asemenea, puteți face jardiniere din chitare acustice vechi. Mai întâi, decorați-le, apoi introduceți câteva plante (adevărate sau false) pentru a le face să prindă viață cu adevărat. 

Dacă sunteți zelos să acceptați noi provocări, atunci treceți la proiecte mai mari, cum ar fi piane. Deși acestea necesită un pic de muncă, plata este, de asemenea, mult mai mare. Dați o viață nouă unui pian vechi reciclându-l într-un frumos pian bar; acestea pot încasa mii de dolari pentru fiecare bucată. Pianele vechi pot fi, de asemenea, transformate în rezervoare de pește, rafturi și grădini și fântâni în aer liber. 

Luați saxofoane vechi și transformați-le în lămpi uimitoare sau ridicați chimvale și faceți ceasuri de perete grozave. Reciclarea instrumentelor muzicale poate fi un mare generator de bani, deoarece le puteți găsi pe cele stricate la preț ieftin sau chiar gratuit. De exemplu, mulți oameni vor oferi piane dacă le ridici.

Upcycling-ul este una dintre cele mai bune agitații secundare pentru a începe , chiar dacă nu aveți mulți bani pentru costurile inițiale. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă crește veniturile, care este, de asemenea, o priză distractivă și creativă. Așa că accesează acele vânzări în curte și magazine second-hand și transformă gunoiul în comori în timp ce îți crești contul bancar.  

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments