joi, iunie 13, 2024
smartled.ro
AcasăInterioareCasa minimalista

Casa minimalista

Obtinerea unui dormitor minimalist nu este asa de simpla pe cat pare, nu trebuie doar sa elimini elemente de decor, culori si obiecte inutile, ci si sa ai un spatiu care inspira calm si claritate.

Pentru a obtine un stil minimalist in casa trebuie sa respecti cateva reguli :

  • Asigurarea patrunderii luminii naturale in interior
  • Pastrarea unei game de culori in toata casa
  • Opteaza pentru spatii deschise, fara pereti despartitori, intrucat acestea maresc vizual incaperea
  • Utilizarea unor tablouri sau elemente decorative simpliste
  • Culorile din casa trebuie sa aiba nuante simpliste, iar spatiile de depozitare trebuie sa fie foarte bine compartimentate si de dimensiuni mici.

Culorile stilului minimalist

Cea mai pura varianta a stilului minimalist si cu o eleganta desavarsita este alb si negru dar se folosesc adesea alb, negru si gri.

Albul transmite o stare de relaxare, iar negru il vei putea utiliza pentru elementele mobile din casa. In acest mod vei obtine un rezultat sofisticat.

Griul vine in completarea acestora, tinand cont ca exista mai multe nuante de gri, vei putea completa albul si negru, completand decorul minimalist.

Excluderea obiectelor pe care nu le utilizezi

Acest stil exclude pastrarea obiectelor pe care nu le folosesti si se bazeaza pe alegerea obiectelor multifunctionale. Daca ai obiecte care le folosesti foarte rar, cu siguranta acestea trebuie sa dispara din casa ta sau poti sa le inlocuiesti cu altele mai utile.
Stilul minimalist te ajuta sa fii mai organizat, intrucat obiectele folosite vor fi utile si la locul lor. La fel si curatenia va fi mai usoara , spatiul mai mare, iar acestea vor da o stare mai relaxanta.
In dormitor, ar trebui sa ai doar patul, doua noptiere si un dressing deoarece acesta este locul in care te relaxezi si te odihnesti in cea mai mare parte a timpului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments