joi, iunie 13, 2024
smartled.ro
AcasăExterioareAdaugă culoare exteriorului casei tale

Adaugă culoare exteriorului casei tale

Când ajungi acasă ai vrea ca exteriorul casei sa îți aducă un zâmbet pe față ? Ar trebui. Chiar și lunile plictisitoare și murdare care compun iarna noastră nu ar trebui să vă împiedice capacitatea de a vă bucura de un exterior frumos al casei. Una dintre cele mai bune modalități de a adăuga un pic de entuziasm la atractivitatea casei tale este culoarea.

Atunci când selectați culorile vopselei pentru diferite elemente ale exteriorului casei dvs., încercați să mențineți o paletă de culori coerentă. De asemenea, veți dori să luați în considerare arhitectura și vârsta casei dvs.

Ușa casei

Ușa casei este o excelentă oportunitate pentru a injecta un pic de culoare casei tale, ca și o primă impresie. De asemenea este una dintre cele mai ușoare locuri unde poți face o schimbare a culorii, deoarece necesită doar puțină vopsea și câteva ore. Optează pentru o culoare care te face fericit și, de asemenea, funcționează bine cu cărămidă, piatră sau siding de pe casă.

Obloane

Instalați obloane noi sau revopsiți obloanele exterioare existente pentru a adăuga o actualizare instantanee la exteriorul casei dvs. Deși obloanele nu trebuie neapărat să fie de aceeași culoare ca ușa dvs. de la intrare, asigurați-vă că culoarea pe care o alegeți complimentează aspectul general al casei dvs. Acest lucru poate însemna lucruri diferite pentru diferite tipuri de case. De exemplu, o fermă mai veche poate accepta farmecul unui oblon viu colorat mai ușor decât o casă din cărămidă din epoca anilor 80 din suburbii.

Decorativă

Pentru a face o schimbare majoră în aspectul exterior al casei tale, poți opta să înlocuiești decorativa existentă cu ceva mai colorat. Deși s-ar putea să nu-ți dai seama, poți obține culoarea exteriorului în alte culori decât neutrele standard întâlnite în mod obișnuit. Adăugarea de noi decorative în roșu, maro și verde cu gust colorat va elimina instantaneu ani de zile dintr-o casă mai veche.

Decor de verandă

Cel mai simplu mod de a adăuga culoare exteriorului casei noastre este cu decorul verandă. În lunile mai reci, adăugați accente potrivite pentru vreme, cum ar fi felinare colorate, semnalizare sau chiar o bancă viu colorată. Primăvara și vara, puteți accentua cu jardiniere, flori și alte accente distractive.

Nu adăugați culoare aici

Deși ați putea crede că ușa dvs. de garaj este un alt loc excelent pentru a adăuga culoare, gândiți-vă din nou. S-ar putea să nu-ți dai seama, dar culoarea ușii tale de garaj poate avea de fapt un impact asupra valorii de revânzare a casei tale, mai ales dacă este chiar în fața casei tale. Chiar dacă aveți o ușă de intrare colorată, cel mai bine este ca ușa de garaj să se integreze în casă.

Plănuiți să vă actualizați ușa de garaj? Culorile neutre sunt cea mai comună opțiune pentru ușile de garaj noi în Canada. Gândiți-vă la alb, maro, gri, negru și unele nuanțe mai închise de albastru sau verde.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments