luni, aprilie 22, 2024
smartled.ro
AcasăInterioareCamera CopiiFaceți dormitorul copiilor să arate distractiv și interesant

Faceți dormitorul copiilor să arate distractiv și interesant

Copiii văd lumea altfel decât noi, dând imaginație și magie în cotidian. Împrejurimile copiilor pot avea un impact semnificativ asupra creșterii lor, așa că ei încearcă întotdeauna să-și facă spațiile de locuit mai confortabile și mai inovatoare posibil.

Nu există nicio îndoială că copiii își petrec cea mai mare parte a timpului în camerele lor. Gândește-te cum arăta dormitorul tău când erai copil? Nu ne putem imagina spații colorate, creative și incontestabil cool la acel moment. Dar acum acești copii uber stilați sunt inspirați de idei și al naibii de bun gust; au o minte creativă.

Este foarte ușor să intri în lumea viselor copiilor, să te gândești la creativitatea și distracția pe care o fac, la multe imaginații pe care le au și la ideile pe care le pot executa în viitor. Planurile noastre pentru decorarea dormitoarelor copiilor trebuie să fie practice, stilate, distractive și confortabile. Îi va menține pe copii fericiți de la copil până la adolescent și toate vârstele între ele.

Avem aici câteva idei cele mai bune pentru a face camera copiilor dumneavoastră distractivă și incitantă.

Creați un design magic de perete

Alegerea unei teme pline de culoare va crea magie pe pereții camerei. Pictează camera cu culorile preferate ale copilului tău sau alege orice paletă care are două sau trei nuanțe primare sau pastelate. Alegeți modele atractive de imagini de fundal care reflectă alegerea copiilor dvs.

Cheia pentru a vă distra sunt modelele vibrante în camera copilului dumneavoastră. Pentru a crea ceva antic, poți folosi draperii crocante, pliate elegant, croiuri de calitate, fuste de pat împodobite, perne cu țesătură contrastantă, care pot transforma orice imprimeu ciudat în ceva mai rafinat. Câteva schimburi simple, cum ar fi înlocuirea unei plapume cu model cu o opțiune de alb clar, schimbarea draperiilor luminoase cu ceva mai discret va da pereților o notă magică

Alegeți un pat înalt pentru a crea mai mult spațiu

Indiferent dacă lucrați cu un spațiu mic cu o mare imaginație, este necesar să profitați la maximum de spațiul copilului dumneavoastră. Pentru că camera unui copil este un loc care va avea nevoie de mult spațiu. Cand ai de gand sa alegi mobila, alege una care are un dublu scop. Paturile care au dedesubt o saltea rotundă sau paturi înalte sau paturi supraetajate pot fi o idee bună. Adăugarea personajelor preferate de film ale copilului tău pe patul lor ar putea fi o idee de dormitor adecvat.

Faceți spațiu pentru un birou

Odată cu creșterea copilului dvs., acesta va avea nevoie de spațiu pentru teme obișnuite și timp de studiu. El sau ea va avea nevoie de o zonă concepută pentru studiile lor. Este bine să-i obișnuiești cu vârsta lor mai fragedă. Un birou simplu cu un scaun reglabil, împreună cu o lampă inteligentă este o idee bună. Îl poți face mai creativ adăugând niște imagini pe blat cu niște jucării moi aranjate corect. Adăugați niște tapet sau vopsea în spatele rafurilor și a găurilor pentru a crea distracție.

Rafturi inteligente

Rafturile deschise sunt o idee inteligentă pentru camera copilului dvs. pentru lucruri mici de depozitat. De asemenea, vă ajută să expuneți diverse piese de decor și să păstrați lucrurile mici la locul potrivit într-o manieră bine organizată. Poți fi creativ cu amplasarea rafturilor – Dacă nu ai timp de pierdut, atașează câteva lăzi vechi de lemn pe perete pentru a păstra cărți și jucării. Pictează-le singur cu culori atrăgătoare, asemănătoare bijuteriei.

Fii creativ cu stocarea

Cheia oricărei camere bine organizate este depozitarea adecvată, dar în contextul copiilor, este de o importanță capitală. Introduceți piese de depozitare mai creative în decor. Faceți alegeri mai funcționale, cum ar fi un cărucior de depozitare mobil sau un dulap care se îmbină cu tema culorii din cameră. Alege niște coșuri și cufere adorabile pentru a depozita jucăriile și hainele. Adăugați câteva rafturi și sertare sub paturi pentru a ascunde lenjerie, jucării și alte lucruri. Va ține toată dezordinea departe de vedere din cameră.

Zone de lucru și de joacă

Pentru a învăța copilul să rămână organizat și mai creativ, adăugați câteva zone de lucru și de joacă în camera lui. Configurați anumite zone cu o suprafață de lucru desemnată cu dulapuri, pentru artă și puzzle originale, sau creați un mic cort de camping pentru a-i da un aspect îndrăzneț.

Încercați să faceți suficient spațiu pentru cărți și articole de papetărie pentru a menține suprafețele să arate neaglomerate și ordonate. Puteți așeza biroul de studiu lângă fereastră pentru a asigura o mulțime de lumină naturală și aer proaspăt să intre în cameră. Faceți un șopron de grădină cu ajutorul construcției din metal, care este ușor de instalat și rentabil. Îi va oferi copilului tău spațiu personal pentru a se juca și a face ceva nou și îl va inspira pentru dragostea naturii.

Fă ceva creativ cu lumini și tavane.

Importanța luminii nu trebuie niciodată subestimată. Alegeți diferite culori și modele de lumină pentru a o face mai atractivă și distractivă. Ghidurile luminoase de-a lungul peretelui vor fi alegerea potrivită. Sunt perfecte pentru a crea o atmosferă confortabilă în timp ce îți pregătești copilul pentru culcare.

Plafoanele pot fi o altă idee fantastică pentru a deveni mai creativ. Agățați niște tavane atractive pe pat sau lângă birou. Un tavan oferă șansa de a face o mișcare îndrăzneață și de a oferi camerei un nou aspect.

Colțuri de stil pentru a inspira aventuri

Inspiră partea creativă și aventuroasă prin amenajarea unei mici zone stilate într-un colț. Copertinele și tipii vă vor ajuta să creați un decor magic și elegant, potrivit pentru copiii dvs. De asemenea, vor ajuta la crearea relaxării și a atmosferei în cameră.

Lăsați loc pentru upgrade-uri

Este o mare provocare atunci când vei decora camera copilului tău, că va trebui să se actualizeze frecvent. Odată cu creșterea copilului tău, are loc o schimbare rapidă a nevoilor, obiceiurilor și preferințelor acestuia. Asigurați-vă că plecați sunt câteva opțiuni pentru modificări care vor avea nevoie în funcție de vârstă și vor fi adecvate atunci când este necesar. Fiecare copil este unic în felul lui, așa că încurajează-ți copilul să se implice și să facă parte din proces.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments