sâmbătă, mai 18, 2024
smartled.ro
AcasăExterioareCum să-ți transformi curtea din spate pentru vară

Cum să-ți transformi curtea din spate pentru vară

Vara va fi aici înainte să-ți dai seama. Nu există moment mai bun decât acum pentru a începe să vă gândiți cum vă puteți transforma curtea într-un spațiu de distracție și distracție pentru familia și oaspeții dvs.

Iată cum îți poți transforma curtea din spate tocmai la timp pentru vară…

 • Construiți o bucătărie în aer liber

Crearea unui spațiu comun pentru a găti și a împărți o masă în aer liber este modalitatea perfectă de a petrece timp cu prietenii și familia în aer liber. Multe bucătării în aer liber sunt prefabricate în truse pe care le puteți construi singur la un preț accesibil.

 • Lumini LED automate

Dacă doriți să actualizați iluminatul, poate doriți să luați în considerare și siguranța. După apusul soarelui, luminile automate cu LED-uri sunt eficiente din punct de vedere energetic și se vor aprinde când cineva trece pentru a vă ține familia și oaspeții în siguranță în timp ce vă plimbați prin curtea din spate.

 • Adăugați o groapă de foc

Nimic nu este mai confortabil decât să stai lângă un focar în aer liber. Puteți crea amintiri frumoase despre prăjirea bezelelor sau cântând cântece în jurul focului.

 • Folosiți torțe Tiki pentru respingere

Nimănui nu-i place să se ocupe de insecte și țânțari. Torțele Tiki sunt o modalitate distractivă de a respinge insectele în timp ce adaugă iluminare ambientală pentru a crea atmosfera curții tale.

 • Creați o grădină

Curățenia de vară înseamnă și îngrijirea peisajului din curte. Grădinăritul este incredibil de terapeutic și face minuni pentru a vă îmbunătăți spațiul din curte. Creați o parcelă mică pentru a crește câteva legume sau adăugați flori de sezon. Pentru un element suplimentar, aruncați o fântână mică.

 • Construiți o terasă sau o terasă

Dacă curtea dvs. nu are o terasă desemnată, vă recomandăm să vă gândiți să construiți una. O terasă sau o terasă este o modalitate excelentă de a vă separa curtea din spate în diferite zone.

 • Adăugați un covor de exterior

Când aveți o terasă sau o terasă, covoarele de exterior pot fi un accent frumos. Vor adăuga o pată de culoare și vor coincide cu orice mobilier de exterior pe care îl aveți.

 • Construiți un gard pentru confidențialitate

Întotdeauna vrei să-ți tratezi curtea ca pe o mică oază . Nu este o surpriză că s-ar putea să doriți să aveți o intimitate suplimentară în spațiul dvs. de locuit în aer liber. Luați în considerare construirea unui gard în jurul curții – acest lucru va adăuga, de asemenea, un element de siguranță pentru animalele de companie și copiii dvs.

 • Cumpărați o umbrelă supradimensionată

Vremea se poate schimba în timpul verii și puteți ajunge să aveți de-a face cu puțină ploaie. Indiferent dacă aveți nevoie de o amânare de la soare în timp ce citiți o carte sau aveți nevoie de adăpost de ploaie, o umbrelă supradimensionată este o alternativă excelentă.

 • Instalați ventilatoare de exterior

Acolo unde locuiești ar putea însemna că verile sunt prea calde pentru a te bucura să stai afară. Instalarea ventilatoarelor de exterior poate atenua această problemă, răcindu-vă. Merită din plin investiția dacă înseamnă că vă puteți bucura să stați mai mult timp afară.

 • Includeți un pat de zi

Pentru un pic de lux, un pat de zi va face exact trucul. Veți obține acea atmosferă în stil stațiune în timp ce vă relaxați lângă piscină și vă relaxați după o zi lungă la serviciu.

 • Includeți jocuri distractive în aer liber

Există o mulțime de jocuri în aer liber pe care le poți configura în curtea ta, care sunt distractive pentru toate vârstele. Gaura de porumb, aruncarea scării, potcoava sau chiar o zonă de mini-golf sunt modalități excelente de a vă face curtea mai atrăgătoare.

 • Construiește un bar în aer liber

Cui nu i-ar plăcea să iasă afară la un bar în aer liber pentru a se bucura de o după-amiază de vară? Puteți să o elaborați sau să configurați o mică stație pe un cărucior. În orice caz, oaspeților tăi le va plăcea să fie serviți cu o băutură de calitate în timp ce petrec timp la soare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments