luni, aprilie 22, 2024
smartled.ro
AcasăInterioareBaieAdevăratul lux al îmbăierii

Adevăratul lux al îmbăierii

Cât de luxoasă este cada ta de baie? Este suficient de încăpătoare pentru mai mult de o persoană sau este atât de mică încât nici măcar nu vă puteți întinde picioarele în ea? Sunt șanse ca, cu excepția cazului în care aveți copii, cada de baie este rar folosită. În schimb, funcționează practic ca scurgere pentru dușul tău. Deci, de ce să ai o cadă dacă nu o poți folosi? Căzile permit băi lungi și liniștitoare oferind corpului dumneavoastră șansa de a se relaxa și de a se repara. Cu toate acestea, dacă cada nu este suficient de mare nici măcar pentru o baie de bază, pierzi lucrurile mai frumoase din viață.

Dacă doriți să aveți ocazia să vă relaxați în propria cadă sau să împărtășiți un pahar romantic de șampanie cu o persoană dragă, trebuie să vă transformați cada într-o cadă de baie spațioasă. Căzile cu înmuiere sunt practic căzi care vă permit să vă înmuiați. Sunt mult mai mari și mai adânci decât căzile standard, permițându-vă să vă scufundați complet corpul. De asemenea, sunt mult mai încăpătoare și mai dăruitoare când vine vorba de ocupare. Căzile de înmuiere sunt grozave pentru băile lungi de relaxare după o zi grea de muncă și, desigur, pentru băile cu bule. Căzile de înmuiere nu vin neapărat cu accesorii și dispozitive pentru jacuzzi de lux, dar oferă mult mai multă versatilitate, capacitate și funcție.

Optiuni si stiluri

Căzile de înmuiere sunt disponibile într-o serie de variante diferite. Unele stau întinse pe pământ, în timp ce altele au picioare cu gheare în stil vintage. Unele sunt chiar făcute din materiale speciale care ajută la menținerea caldă a apei mai mult timp și nu se vor ciobi în timp. Cu toate acestea, frumusețea generală a căzilor de înmuiere este stilul lor. În mod normal, acestea nu sunt destinate să fie introduse în cutie sau plasate într-un cadru. Drept urmare, trebuie să vă asigurați că baia dumneavoastră are capacitatea de a conține o astfel de cadă. În unele cazuri, instalațiile sanitare vor trebui modificate pentru a gestiona configurația robinetului și scurgerii. Cu toate acestea, luxul și confortul căzilor de baie le aduc băii dvs. fac ca totul să merite.

Cum să-ți alegi cada de înmuiere

Dacă doriți să vă renovați baia și să instalați o cadă de baie nou-nouță, trebuie să verificați câteva lucruri. În primul rând, trebuie să vă asigurați că aveți loc pentru o cadă de înmuiere. Căzile de înmuiere tind să fie mult mai mari decât căzile tale standard, așa că măsoară spațiul pe care îl ai și apoi vezi ce opțiuni ai la dispoziție. De asemenea, doriți să vă verificați instalațiile sanitare. După cum am menționat anterior, poate fi necesar să reconfigurați unele țevi pentru a găzdui o cadă nouă. Dacă nu sunteți sigur, consultați un instalator profesionist. Și, în sfârșit, trebuie să vă asigurați că podeaua dumneavoastră poate suporta greutatea suplimentară. Deoarece căzile de înmuiere sunt adesea mai mari și rețin mult mai multă apă decât cada standard, este implicată mai multă greutate. În cele mai multe cazuri, aceasta nu va fi o problemă; dar, în funcție de starea casei tale, s-ar putea să vrei să consulți un specialist acasă doar pentru a verifica integritatea băii tale. Ani și ani de daune cauzate de apă pot slăbi o podea. Cel mai rău lucru pe care l-ați putea face este să instalați o cadă fără a verifica și să ajungeți la daune structurale sau pardoseli crăpate.

Dacă doriți să experimentați cum este să vă înmuiați ore întregi într-o baie caldă plăcută, atunci aveți nevoie de o cadă de înmuiere. Căzile de baie vă oferă mult mai mult spațiu pentru picioare și sunt adesea suficient de încăpătoare pentru a găzdui mai mult de o persoană. Deci, dacă vrei să aduci lux în baia ta, ia-ți o cadă de baie.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments